Kosár0
Nincs termék a kosárban.

Elállási jog

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Kormányrendelet értelmében a vásárló, az áru kézhezvételétől számított 14 napon belül elállhat indoklás nélkül is a vásárlástól. A megrendelő az elállási jogát, a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

Az elállás tényéről, a vevőnek tájékoztatnia kell a webáruházat, az ügyfélszolgálati telefonszámon vagy elektronikus levél formájában. A „KAPCSOLAT” menüpontban megadott elérhetőségeken áll rendelkezésre munkanapokon 9-14 óra között - ezen időszakon kívül elektronikus úton történő megkeresés esetén a következő munkanapon - reagál az üzemeltető.

Az áru visszaküldéséről a vevőnek kell gondoskodnia legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül.

Az üzemeltető a fogyasztónak visszajáró összeget haladéktalanul de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget. Az üzemeltető mindaddig visszatarthatja az összeget amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte.

A webáruház csak sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszajuttatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni.

A fogyasztó csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.