Kosár0
Nincs termék a kosárban.

Rólunk

Cégünk a Flexico Kft. több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a pelenka gyártás, forgalmazás, baba-, és női higiénia terén. Első vevőink gyermekei már a saját babáikat pelenkázzák „ugyanazokkal” a termékeinkkel, amelyekkel egy generációval korábban szüleik pelenkázták őket.

Évtizedek óta követjük termékeinkkel, üzletpolitikánkkal a „baba üzletágban” elterjedt vásárlói szokásokat, elvárásokat, nem utolsó sorban a babák igényeit. Kínálatunkban megtalálható minden, ami a babavárástól, a pelenkás kor végéig szükséges lehet, a pelenkázással, baba higiéniával, és a baba ellátásával kapcsolatban. Mindez természetesen, a kiterjedt üzleti kapcsolataink révén, a lehető legkedvezőbb áron jut el, gondoskodó szüleiken keresztül, a kis „végfelhasználókig”.

Rohanó világunkban egyre nehezebb elegendő időt fordítani csemetéinkkel való felhőtlen együttlétre. A baba ellátásához szükséges kellékek, kiválasztása, beszerzése lassan több időt vesz igénybe mint annak felhasználása. Webáruházunk létrehozása egyik célja annak a megfizethetetlen időnek a növelése amit babánkkal tölthetnénk a bevásárlás helyett. A másik fő cél pedig az, hogy az ország teljes területén hozzájussanak termékeinkhez azon fogyasztók, akiknek a távolságok miatt még körülményesebb a beszerzés.

Az egyik legmodernebb háttérprogrammal készült webáruházunk oldalain az egyszerű navigálás, a pelenkák súly szerinti kategorizálása, lehetővé teszi a keresett termék gyors elérését, megrendelését. A kiszállítás megbízhatóságát, a csomagok pontos, sérülésmentes érkezését, több évtizedes tapasztalattal rendelkező futárszolgálat szavatolja.